Dr. Nona – az egészség és a szépség védjegye

A Lenom klinikán kifejlesztett exkluzív Halo Complex™ formula alapját a Holt-tengerben található ősi baktérium, az Archaebacterium alkotja. Az archeák a biológiailag aktív anyagok, energia és sejtszintű információk kimeríthetetlen forrása.

Az archeákból kinyert és a Halo Complex™ formulábanfelhsznált biomassza nagyon erős életenergiával rendelkezik, bőséges fehérje-, aminosav-, és antioxidáns forrás. A Dr. Nona kozmetikumok és étrend-kiegészítők egy újgenerációs termékcsoportot képviselnek, melyek ötvözik az archeák életerejét az aromaterápiát, a gyógynövények gyógyító erejét és a Holt-tenger gyógyító hatását. Ez a szokatlan ám hatékony kombináció a termékek egyediségét és hatékonyságát adja, amely erős hatással bír a szervezet regenerálásában, lassítja az öregedést és véd a kártékony környezeti hatásokkal szemben. Fiatalítja és vitalizálja a szervezetet sejtszinten.

Jelenleg több mint 50 termék van kínálatunkban. Mindegyik tartalmaz Holt-tengeri ásványokat és Halo Complex™ formulát.

Az összes termék komplex hatással bír különféle problémák esetén. A Dr. Nona kozmetikumok, parfümök és étrend-kiegészítők elhozzák othonunkba a Holt-tenger éltető erejét.

A Halo Complex™ formula az alábbi szabály szerint működik:

XHN

X = a termék hatékonysága

H = Halo Complex

N = természetesség