A „Dr. Nona International Ltd.” története

A „Dr. Nona International Ltd.” társaságot 1994-ben alapította Dr. Nona Kuchina, aki a Minszki Orvosi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját, és férje, Moshe Shneerson.
A Társaságot megalapítása óta ez a két elválaszthatatlan személy irányítja. A tudományos kutatással és a termékfejlesztéssel Dr. Nona Kuchina foglalkozik, aki elérhetővé tette a Holt-tenger gyógyító hatását kozmetikai készítmények és étrend-kiegészítők által. Férje, Moshe Shneerson a társaság elnöke, tehetségét és szervezőképességét kihasználva, kiépítette a termékek forgalmazásának és kínálatának többszintű, hálózati rendszerét.

A „Dr. Nona” termékek létrehozása.

A  Dr. Nona termékek létrehozását tudományos munkák, továbbá az orvostudomány és a kozmetológia különböző szakterületein  dolgozó szakemberek tapasztalatai dokumentálják. A társaság hat nemzetközi tudományos-gyakorlati konferenciát tartott, melynek témája „A Dr. Nona készítmények alkalmazása a széleskörű orvosi gyakorlatban“ (Moskva 1997, 1999, 2001, 2008, Kijev 2003, Tel-Aviv 2005).
A Dr. Nona termékek megkapták 14 vezető tudományos intézet jóváhagyását, mint például: Beauty Institute, Institute of Surgery A.V. Visnievsky RAMV, N.N. Blokhin Russian Cancer Research Center, Central Institute of Traumatology and Orthopedics N.N. Priorowa, Institute of Pediatric Hematology, Health Ministry of the Russian Federation, N.N. Burdenko Scientific Research Institute of Neurosurgery, Institute of Aviation and Space Medicine, stb.

Mára már több mint 20 országban van hivatalos képviselete.Több mint 20 millió ember használja a termékeket.

Karitatív tevékenység

1999-ben a Dr. Nona társaság megalapította az egykori Szovjetunió területén élő onkológiailag beteg gyermekek megsegítését szolgáló alapítványukat.
A gyermekek nem csak pénzügyi segítséget kaptak, hanem rengeteg Dr. Nona terméket is. „Sajnos a rákos megbetegedések gyógyítása rengeteg munkát, de főképp nyugalmat igényel. Az agresszív rákellenes szerek káros mellékhatásokkal rendelkeznek. Épp ezért van szükség a Dr. Nona termékekre, hogy segítsék a szervezetet a felépülés során.” – mondja Dr. Nona Kuchina
„Az agresszív kezelések során való alkalmazás céljából, a társaságunk által kifejlesztett termékek több onkológiai klinikai vizsgálaton mentek keresztül és használatuk ajánlott mind a kemoterápia mind a felépülés időszakában – különösen az akut limfoblasztos leukémiában szenvedő gyermekek esetében. Alkalmazásuk lehetővé teszi a beteg testének gyors regenerációját és kétszeresen csökkenti a megfázás és a vírusos megbetegedések lehetőségét” – teszi hozzá Dr. Nona Kuchina
Átfogó rehabilitációt biztosítva, ily módon segít Dr. Nona a beteg gyermekeknek Oroszországban, a volt Szovjetunió területén és Kelet-Európában.
A mai napig több mint 6000 fiatal páciens részesült ilyen támogatásban.

Az onkológiai beteg gyermekek részére létrehozott Segítségnyújtási Alap létrehozásáért és jótékonysági munkájáért Dr. Nona Kuchina elnyerte az Orosz Békességszerzők és Béke Alapítvány „Arany medálját”.

Gyár

2013-tól a Társaság saját gyárat üzemeltet.